Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad fisk med quinoa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Välj glutenfritt ströbröd och panera fisken i ett glutenfritt mjöl, t ex bovete. Stek i laktosfritt smör

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga quinoan el riset enl anvisning på förpackningen. Blanda ströbröd och pumpafrön. Skär fisken i 8 bitar. Doppa bitarna först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och därefter i ströbrödet. Skär pumpan i småbitar och stek dem mjuka. Stek fiskbitarna i smör i en stekpanna några min per sida tills fisken blivit vit och fast i köttet. Salta och peppra. Servera fisken med pumpan, quinoa, gurka och sweet chili-sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.