Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerad kycklingfilé med tomatris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt. Lite kladdigt, men jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med tomatriset. Skala och finhacka löken. Häll tomater, ris, lök, salt, basilika och vatten i en gryta Koka upp under lock på svag värme. Koktid se risets förpackning.
  2. "vik ut" kycklingfileérna och platta till dem lite. Tex med en knuten näve.
  3. Blanda ägg, ost och kryddor till en smet. Vänd fileérna först i mjölet sedan i ostsmeten. Stek fileérna i omgångar på medelstark värme. ca: 3 minuter på varje sida. Servera kycklingen med tomatriset och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.