Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panerade fläskkotletter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Genom att panera fläskkotletterna behåller de sin saftighet bättre. Använd även samma metod till att panera kycklinglår, men stek dem i ugn i stället. Suveränt gott även det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och paprikapulver. Vänd dem därefter först i mjöl, sedan i uppvispat ägg. Vänd dem till sist i ströbröd blandat med parmesan och dragon.
  2. Stek dem sakta i en blandning av smör och olja ca 3 minuter på var sida. Servera gärna med brytbönor och ugnsstekta tomathalvor kryddade med kummin.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 21 september 2010

    Goda och saftiga, höll väl samman i paneringen vilket är ett +:-) Krydda rikligt. Föredrar potatis och brunsås eller potatismos till!

  • SEAbjrpn 26 september 2010

    Tack för detta goda recept på kotletter. Kram SEA

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.