- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Fick detta recept av min mycket goda vän Juana i Spanien. Har provat dem med familjen och de blev mycket uppskattade.
Instruktioner
- Börja med att steka bacon och lök, inte för mycket, låt svalna.
- Blanda ner bacon och lök i nötfärsen. Därefter tillsätter man resten av ingredienserna. Låt vila i 10 minuter
- Blanda riven parmesan med ströbröd, salta och peppra. Vispa äggen och lägg upp mjöl på en tallrik.
- Forma färsen till lagom stora bollar, platta till dem i handen så det blir biffar. Panera biffarna först i mjöl, därefter i vispat ägg och slutligen i ströbröd.
- Stek de panerade biffarna i en blandning av olja och smör på svag medelvärme. Stek dem på båda sidorna till de fått en vacker gyllenbrun färg. Låt dem droppa av på lite hushållspapper.
- Kan serveras med en god potatisgratäng eller varför inte Kastiliansk potatis( finns bland mina recept) och en fin sallad till.
Publicerat den
6 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegoda biffar. Detta tänker jag göra fler gånger Jag fick bra betyg av gubben. Tack för receptet.
Mycket goda biffar. Det är alltid kul med något nytt. Kommer att göra det fler gånger. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Ojojoj, vilka goda biffar. Gjorde dom på fläskfärs och dom blev super saftiga och barnen älskade dom. Klar 5:a
Mkt goda!
Smakade jättebra
Mycket gott men krångligt med ingredienser angivna i gram...