Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panforte (Nötnougat)

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Häll honungen o socker i en tjockbottnad kastrull o koka upp blandningen försiktigt o låt sedan koka upp kraftigt i 1 min. Lyft kastrullen åt sidan o lägg i chokladen. Låt stå tills chokladen smält. Blanda mandel, hasselnöt o pistagenötter med kanel o mjöl i en skål. Blanda ner nötblandningen i smeten. Smörj form. Fördela smeten i formen o grädda i mitten av ugnen, 150 grader i ca. 30 minuter. Låt nouagten kallna o skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.