Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pang-kaka med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nästan fettfritt, lite nyttigare, lite godare.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfiléerna i småbitar. Lägg i en skål, häll över ketjap manis och en tsk rosmarin. Låt marinera en stund (10 minuter minst). Sätt på ugnen, 225 grader. Stek köttet i en panna med lite olja. Blanda mjöl, salt och en tsk rosmarin. Vispa ner äggen och hälften av mjölken tils det är helt slätt. Vispa i resten av mjölken. Smörj en långpanna och häll i smeten. Fördela kycklingbitarna jämnt över hela ytan. Gör likadant med ärterna. Ställ in i ugnen och grädda 20-30 minuter. Avnjut gärna med äppelmos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.