Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius för 2

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så enkelt och så vansinnigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tina pangasiusfiléerna. Skär dessa i mindre bitar och krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda. Lägg i smord eldfast form och in i ugnen i 10 min.
  2. Blanda crème fraiche, majonnäs, chilipulver, dill och rör om, sist i med de hackade kräftstjärtarna. Bred blandningen över fisken och in i ugnen igen i 10 min.
  3. Servera med pressad potatis, broccoli och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.