Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius i hummersås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott o enkelt, en billig fisk attlaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tinade fileer i en ungnsfast form Strö över skivad purjolök o lägg på tomater Blanda creme fraiche med hummerfond Slå över såsen på fisken Gratinera i ugn 175 grader ca 20 min
  2. Äts med potatismos o grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kojsland 18 augusti 2008

    Lagade till fisken härom dagen. Super gott!! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.