Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasius i kokosmjölk och grön curry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte gjort det här men ska pröva låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en kastrull i en traktörpanna. Fräs löken och morötter några minuter utan att de tar färg. Rör då och då. Dela fiskfiléerna om de är stora och vik varje dubbel. Salta med ½ tsked salt.
  2. Lägg fisken i en traktorpanna. Tillsätt kokosmjölken, currypastan och resten av saltet. Rör om försiktigt så att curryn och saltet fördelas i kokosmjölken. Koka upp och sjud sedan under lock cirka 5 minuter. Rör i hackade koriander och limeskal.
  3. Servera med ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.