Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasiusfilé i ugn

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Gott och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fileerna och torka av med hushållspapper. Smörj en form lägg i fileerna salta och peppra. Strö över dragon lägg på champinjoner eller räkor, Lägg på riven ost och strö över ströbröd (mest för utseendets skull ).
  2. Ställ i mitten av ugnen i 200-225 grader i ca: 20-25 minuter.
  3. Servera med potatismos och en sallad eller kokt potatis och valfri sås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.