Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasiusfilé med krämigt täcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och gott recept som komponerades ihop en fredagskväll. Ingrediensernas mängd blandas ihop efter tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg filéerna i en ungssäker form.
  2. Skär paprikan och löken i mindre bitar och stek i olivolja på svag värme.
  3. Blanda ihop crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar. Häll i detta tillsammans med paprikan och löken.
  4. Späd ut med vitt vin och citronsaft. Röran ska fortrfande vara krämig men inte tjcok.
  5. Häll röran över fisken och in i ungnen i ca 20 min,
  6. Servera med pressad potatis och kokta bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.