Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pangasus med vin & vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabblagad och god fiskgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en stekpanna, skala och skiva vitlöken tunt. Fräs den i ca fem minuter, tillsätt fisken, det vita vinet. Hacka tomaterna i små bitar, strö över tillsammans med den hackade persiljan. Låt sjuda på svag värme 7-8 min.
  2. Gott att äta ett grovt bröd till som man suger upp den goda skyn med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.