Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna cotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sött och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gelésockret med mellangrädden i en kastrull tillsammans med vaniljsocker. Låt koka upp och koka sedan i 30 sekunder. Häll över i en skål eller i portionsformar. Låt stelna i kylen ett par timmar.
  2. Servera med färska eller frusna bär eller en riktigt god sylt. Ett tips är att hälla blandningen över halvfrusna bär, så stelnar den fortare och bären tinar...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.