Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna cotta à la äppelpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En italiensk-svensk kollision som får smaklökarna att lyfta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv äpplena. Blanda äpplena med grädden, kanelstången och en ½ tsk kanel i en kastrull och koka 10-15 minuter. Rör ner gelésockret och koka ett par minuter till (anpassa sockermängden efter hur syrliga/söta äpplena är). Ta bort kanelstången och häll upp i serveringsskålar eller glas. Ställ i kylen till de kallnat. Strö mera kanel över ytan före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.