Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Panna med viltskav och trattkantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, rejält och med massor av smaker är det i denna ljuvliga skogspanna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt grovt skuren vitkål och finhackad lök svettas i olja tills det mjuknat och fått lite färg. Tillsätt finstrimlat äpple och honung och låt det karamelliseras lite grann. Lägg i kött och svamp och fortsätt fräsa.
  2. Smula i buljongtärningar, tillsätt balsamvinäger och rosmarin. Låt koka ihop lite och smaka av. Om du känner för det kan du festa till det med att hälla i en skvätt grädde.
  3. Köttet kan även brynas lite innan du tillsätter det i pannan, så får det bättre stekyta.
  4. servera pannan med kokt ris eller potatis och lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.