Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

PannaCotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter. Dela vaniljstången på längden. Skrapa ner hela stången och vaniljfröna i en kastrull. Tillsätt grädde, mjölk och socker i kastrullen. Rör om och koka upp. Ta kastrullen från värmen. Ta upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Smält det i kastrullen. Ta upp vaniljstången. Häll upp i 4-6 portionsformar eller i en stor form. Servera kylskåpskalla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.