Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

To die fore

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela och skrapa ur vaniljstängerna, lägg dem i en gryta. Tillsätt grädde och socker, koka upp och låt småkoka i ca: 10 min, sila gräddblandningen genom en sil och tillsätt blötlagda gelantinblad.
  2. Låt svalna något innan ni häller upp pannacottan i glas. Ställ i kyl och låt stå minst 12 timmar för att sätta sig. Serveras med färska bär eller ett gott och syrligt gele.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.