Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta för många

 
  • Serverar: 9-10 portioner
Skriv ut

Om du har många gäster och vill bjuda på Pannacotta så är det här receptet till dig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden och blanda i vaniljsocker och strösocker. Låt det puttra i 1-2 minuter.
  2. Tag av kastrullen från plattan och lägg i gelatinbladen. Det är viktigt att grädden inte kokar när man lägger i dom.
  3. Häll upp i dessertglas och ställ i kylen tills det stelnat. Garnera med färska eller frysta hallon.
  4. Om man vill så kan man dela upp receptet och göra halva i två omgångar om man tycker att det är lättare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.