Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta hallon-yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Diabetikervänlig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och Canderel. Ställ åt sidan.
  2. Blötlägg gelatinen i kallt vatten tills de är mjuka (ca 5 min).
  3. Rör ner yoghurt, hallonpuré och smält ner gelatinet i gräddblandningen. Sila och häll upp i portionsformar. Ställ svalt för att stelna ca 2-3 timmar.
  4. Garnera med färska bär och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.