Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt när man är många!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde med mjölk,socker och en vaniljstång som skårats upp på längden. Sjud sakta under lock i 15 min. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Ta upp gelatinbladen och lägg i den färdigsjudna mjölken. Rör om så att gelatinet smälter. Ta upp vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg tillbaka dem i mjölken. Sila ner det hela i en kanna och låt det svalna något. rör om då och då. Fördela blandningen i 10-12 små portionsformar-låt kallna i kylen. Lägg lite fräscha bär på toppen före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emer 2 januari 2011

    Perfekt lätt-äten men ändå supergod dessert. Blev 8 st typ suffléskålar och 6 st snapsglas. Serverades med limemarinerade jordgubbar. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.