Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med hallonyoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladet 5 minuter i kallt vatten.
  2. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, vaniljfrön, socker och salt. Ställ kastrullen åt sidan.
  3. Lyft upp gelatinet och rör ner i grädden så att det smälter. Låt svalna något. Rör ner yoghurten.
  4. Riv päron och ingefära grovt och blanda med hallonen. Fördela frukten i botten på portionsformar eller glas. Häll i gräddblandningen och låt stå i kyl minst 3 timmar. Garnera med färska hallon och citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nightmareangel 15 november 2011

    Supergott! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.