Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk pannacotta med lingon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv kanelstången på längden. Skrapa ner fröna i en kastrull och lägg även ner själva stången. Häll på grädde, socker och lingon.
  2. Låt koka på svag värme i cirka 15 minuter, rör då och då. Plocka upp vaniljstången.
  3. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i 5 minuter. Lyft upp bladen, lägg dem i grädden och låt smälta.
  4. Häll upp smeten i fyra glas. Låt pannacottan stelna i kylen i minst 4 timmar innan servering.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.