Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta med smak av ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kall sås från Kelda med smak av ingefära och rosmarin är basen i den här pannacottan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min.
  2. Koka upp grädde och socker. Ta kastrullen från värmen.
  3. Lyft upp gelatinet och rör ner i grädden så att det smälter. Blanda ner såsen. Häll upp i glas eller portionsformar.
  4. Låt stå i kyl minst 3 tim.
  5. Kärna ur och skär päronet i små tärningar och servera tillsammans med pannacottan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.