Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacottatårta

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är en kombination av cheesecake och pannacotta, som kan varieras efter egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diameter. Blanda kexkrosset, vaniljsocker och smöret i matberedare.
  2. Tryck ut blandningen i formen.
  3. Fördela bären jämnt ovanpå (de djupfrysta bären behöver inte tinas).
  4. Blanda grädde, gelésocker, vaniljsocker (alt. Choklad/pepparkakskryddor) i en kastrull och koka upp. Rör om så att allt blandas; särskilt om det är choklad i. Häll blandningen i formen så att bären täcks. Ställ kallt för att stelna.
  5. Bred yoghurt/creme fraiche över pannacottan. Om man vill kan man strö över kakpynt av valfri sort, t.ex. dekorationshjärtan eller silverkulor, några färska bär eller riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.