Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Saftiga färsbiffar att njuta av vid ett förslagsvis festtillfälle. MMMMM.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda nötfärs, morot, vitlök, persilja, rotselleri, ägg och grädde Smaka av med salt och peppar Forma till biffar. Stek på båda sidor i varm panna med smör.
  2. Smula ner köttbuljongtärningen i grädden. Häll Grädden över biffarna. Låt småkoka tills biffarna känns klara.
  3. Strö över de rostade solrosfröna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.