Idén att blanda ut nötfärsen med fiberrika morötter och mager keso, kommer från början från Överviktsenheten på Karolinska Sjukhuset. Biffarna är mycket goda och särdeles saftiga. Sojan ger vacker färg trots att de steks utan fett i ugn.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Nu vet jag inte om detta blir dubbelt men skrev en kommentar till min röst men den syns ej? Iaf så gjorde jag en köttfärslimpa av ditt recept och den blev väldigt saftig och god. Såsen på skyn gick heller inte av för hackor. Tom kräsne 6-åringen åt med god aptit.
Saftiga och goda biffar. Jag använde kinesisk soya så de fick mycket färg även utan extra pensling. Väldigt bekvämt att steka i ugnen, inget stekos och inget pass. Serverade med skyn från biffarna, kokt potatis, ättiksgurka och grönsallad.
"F-n vilka goda biffar. F-n de bästa jag någonsin ätit" citat en hungrig 14-åring. Ursäkta svårdomarna men detta kan inte bli något annat än full pott. Tack för ett underbart recept.
Så superdupergoda! Maken satte 5 + av 5 möjliga och jag satte också en 5:a, alltså två stycken toppbetyg. Biffarna var otroligt saftiga , goda, och lätta att göra. Skönt att slippa stekningen i pannan, utan att allting sköttes i ugnen. Hoppas verkligen att fler kommer att göra dessa pannbiffar. Jättegott recept. Tusen TACK för det. mvh Tina
Jättegoda! Jag gjorde en sallad till och vi blev mätta, en alldeles lagom vardagsmiddag. Tack för ett mycket bra recept!
Sjukt goda! Hade en kall sås gjord på Cremefraiche och sweetchili och en sallad till.