Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med fetaost

(3 kommentarer)  
Pannbiff med fetaost Pannbiff med fetaost
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gjorde igår jättegoda pannbiffar. Hade ett paket fetaost i kylskåpet som jag smulade ner i färsen - mums!!! Till detta hemlagat potatismos, skivade, stekta champinjoner i grädde, rårivna morötter och tomater i klyftor. Naturligtvis lingonsylt också!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i köttfärsen utan lök och fetaost. Hacka löken fint och stek den lätt i stekpannan utan att den får färg. Blanda ner i färsen. Till sist smula ner fetaosten.
  2. Gör rätt så stora biffar, stek inte mer än 3-4 åt gången. Jag använder 2 stekpannor så går det snabbare att steka alla biffarna. Stek i ca 3 min på varje sida.
  3. Till detta hade vi hemlagat potatismos och färska champinjoner som jag skivade och stekte, varefter jag hällde i ca 3 dl grädde i stekpannan. Rårivna morötter och tomater i klyftor var mums till! Lingonsylt ej att förglömma.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • JennyV 14 februari 2009

    Smaskens!! Detta får du gärna göra fler gånger!!

  • frasse 11 september 2010

    Det va ett RIKTIGT GOTT Recept! Det kommer göras fler gånger hos oss! TACKAR!!

  • saagaa 29 januari 2016

    Lyckades inte få biffarna att hålla ihop, vet inte om det är för mycket vätska, hällde ner smeten i en form och lagade den i ugnen och det blev gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.