Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med grönpepparsås

(1 kommentar)  
Pannbiff med grönpepparsås Pannbiff med grönpepparsås
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

En god rätt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Biffarna: Blanda alla ingredienser. Forma färsen till tolv biffar. Lägg biffarna på en ugnsplåt och pensla dem med ljus soja och rapsolja. Tillaga i 200 graders varm ugn i ca 20 minuter.
  2. Såsen: Fräs lök och svamp i en gryta. Rör ner majsstärkelse. Späd med mjölk, grädde och krydda. Låt det koka ca 3 minuter. Häll såsen över biffarna.
  3. Servera med potatismos, kokta grönsaker och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kevinsimone 23 december 2009

    Detta ser ut som en femma för mig, men tycker du man kan byta ut svampen mot något annat, min fru äter nämligen inte svamp. Har du något förslag???? Janne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.