Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med Mozzarella & champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel men mycket omtyckt rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva ner champinjonerna & stek dom, låt sedan de svalna.
  2. Blanda färs med vitlök, salt och vitpeppar efter smak.
  3. Skiva mozzarella i lagom bitar efter hur många pannbiffar du ska göra.
  4. När du har plattat ut biffarna så lägg i mozzarellan och svampen. Rulla ihop den sen som en stor köttbulle, platta sedan till den igen.
  5. Stek den på svag värme något längre än en vanlig pannbiff.
  6. Serveras med potatis och en god gräddsvampsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.