Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiff med paprikafräs

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smalt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Kärna ur och tärna paprikan. Tärna tomaten. Bryn grönsakerna i lite matfett.
  2. Lägg ströbrödet i en skål och häll över vätskan. Låt det stå och svälla ca 6–8 minuter. Tillsätt köttfärs, ägg, salt och peppar. Arbeta samman till en smidig färs.
  3. Forma 4 biffar och stek dem gyllene på båda sidorna i lite matfett, ca 3 minuter per sida. Lägg paprikafräset över pannbiffarna och bjud ugnsrostad färskpotatis till.
  4. Tips! Tänk på att köttfärs är en färskvara som helst ska tillagas samma dag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.