Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaka lchf

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Passar också till crepes

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och fiberhusk, och låt det svälla en stund.
  2. Stek i liten stekpanna på medelvärme, 4:an. Blir kanonfina, frasiga.
  3. Ett tips från Lchf i focus

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • LisaEdvinsson 25 augusti 2010

    Blev inte bra alls, brändes i stekpannan utan att bli härdad rakt igenom, vällde ut ur våffeljärnet precis som att man haft i bakpulver. Tråkigt, vet inte vad som gick fel. =(

  • Pleje 19 oktober 2010

    Det är viktigt att man inte har högre värme än 4:an eller motsvarig. Tråkigt att det inte fungerade för dej, men så är det ibland.

  • Bentetastic 31 augusti 2012

    Herregud vad gott! Smakar typ exakt som vanlig pannkaka! (Något jag saknat enormt mycket!) Gjorde dubbelsats och det blev perfekt. En 5'a från mig! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.