Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Visste du att pannkakor med bubbelvatten ger ett bättre resultat?

Ingredienser

Instruktioner

1.Blanda mjöl och salt i en bunke. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet .2. Vispa i resten av mjölken och äggen. 3.Låt gärna svälla i trettio minuter. Innan stekningen häll i clubsodan för att få en fluffig smet.4. Servera med färska bär som är mosade med råsocker

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • storvika 25 oktober 2010

    Hej! Undrar om 3msk smör ska smältas och vara i smeten, eller om det är tänkt att man ska steka i det?

  • fridus87 16 juni 2011

    Mina pannkakor blev inte alls bra. Kändes som att det blev alldeles för lite mjöl så de gick sönder gick bättre när vi tillsatte 1/2 dl mer mjöl.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.