Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smeten som jag alltid utgår ifrån - det är bara att börja variera... blåbär, havregryn, grahamsmjöl, socker, riven morot, det mesta är möjligt! Använd standardmjölk! Mellan - eller ännu värre lätt - blir inte alls lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggen (vispa för hand, inte med elvisp) med hälften av mjölken. Tillsätt mjöl & salt och vispa till en slät smet. Blanda i resten av mjölken. Låt gärna smeten stå i kylen ett tag innan det är dags att steka. Innan stekning kan du smälta lite (1-2 msk) smör – eller ta flytande margarin – och ha i smeten, det gör att du inte behöver ha så mycket smör i pannan varje gång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.