Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakor med dinkelmjöl och havregryn

(2 kommentarer)  
Pannkakor med dinkelmjöl och havregryn Pannkakor med dinkelmjöl och havregryn
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Receptet har utvecklats från ett recept kallat "Nyttiga pannkakor a la Graneheim". Med åren har vi omvärderat vad som är nyttigt och nu tillreder vi receptet med dessa ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp havregryn, dinkelsikt och salt i en bunke. Vispa sedan i hälften av mjölken. Se till att smeten är ordentligt blandad innan resten av mjölken tillsätts. Vispa till sist i äggen. Låt smeten stadga sig i kylskåpet. Smeten kan användas både till tunnpannkakor och fläskpannkaka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • davd 15 maj 2010

    Hej! Goda pannkakor.

  • Fur 17 maj 2010

    Nu har jag bytt bild till receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.