Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakslasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Barnens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och hacka löken. Strimla baconet. Fräs lök och bacon. Tillsätt köttfärsen och fräs den tills den fått fin färg. Klicka i tomatpuré och häll på vattnet. Blanda om och låt koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg ett lager pannkaka i botten på en smord ugnssäker form. Lägg på köttfärs och täck med ett lager pannkaka till, sedan ytterligare ett lager köttfärs. Strö över riven ost.
  4. Gratinera i ugn i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.