Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakspudding från Balkan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En spännande pannkakspudding med keso, citron, russin och mandel. Pannkakor i långpanna med ovanstående fyllning. Njut puddingen med sylt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek pannkakorna.
  2. Sätt ugnen på 200-225°C. Rör ihop keso eller kesella med äggula, socker, citronskal och russin. Fördela kesoblandningen på pannkakorna och rulla ihop dem. Lägg dem i en smord långpanna, ca 30x40 cm.
  3. Vispa ihop ägg och grädde med socker och vaniljsocker och häll över pannkakorna.
  4. Strö på mandelsplitter och grädda puddingen mitt i ugnen c:a 15 minuter till äggstanningen på ytan stelnat och allt är genomvarmt.
  5. Servera puddingen ljummen eller rumstempererad, gärna med sylt till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.