Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrullar med mascarpone och valnötter

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lönnsirapen får ha lite amerikanskt inflytande över våra svenska pannkakor som fyllts med italiensk mascarpone och crunchiga valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop mascarpone med valnötshack och lönnsirap till en ganska fast smet. Bred smeten över pannkakorna och rulla ihop dem så hårt det går utan att de går sönder.
  2. Plasta in rullarna hårt och lägg dem svalt, du kan även lägga dem i frysen någon halvtimme så går det lättare att skära dem sedan.
  3. Skär pannkakorna i fina stubbar och toppa varje med en extra droppe lönnsirap och ett blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.