Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrulle

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Recept tagit från Matkalendern 2012 och som är god att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm smör (eller margarin), vetemjöl och mjölk under omrörning tills det bildas en klump som släpper kastrullen. Ta från värmen. Vispa i äggen, ett i taget med elvisp. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda på 200° i 20 minuter. Stjälp upp på bakplåtspapper.
  2. Fyllning: Fräs köttfärsen i lite smör. Hacka lök och låt fräsa med köttfärsen. Skiva champinjoner och lägg ner i pannan tillsammans med chilisås, crème fraiche och kalvfond. Låt småkoka i 5 minuter. Salta och peppra. Bred röran över pannkakan och rulla ihop. Lägg rullen på en plåt med bakplåtspapper och strö över ost. Gratinera på 200° i 10 minuter. Servera med sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.