- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Recept tagit från Matkalendern 2012 och som är god att bjuda på.
Instruktioner
- Värm smör (eller margarin), vetemjöl och mjölk under omrörning tills det bildas en klump som släpper kastrullen. Ta från värmen. Vispa i äggen, ett i taget med elvisp. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda på 200° i 20 minuter. Stjälp upp på bakplåtspapper.
- Fyllning:
Fräs köttfärsen i lite smör. Hacka lök och låt fräsa med köttfärsen. Skiva champinjoner och lägg ner i pannan tillsammans med chilisås, crème fraiche och kalvfond. Låt småkoka i 5 minuter. Salta och peppra. Bred röran över pannkakan och rulla ihop. Lägg rullen på en plåt med bakplåtspapper och strö över ost. Gratinera på 200° i 10 minuter. Servera med sallad till.
Publicerat den
26 december 2012
Liknande recept
Skriv kommentar