Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksrulle med ost och lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt festrätt är den här goda rullen. Går utmärkt att förbereda. Kan serveras kall eller varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannkaka: Smält smöret i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt mjölet och rör om. Häll i mjölken och låt blandningen koka upp. Låt svalna lite. Vispa i äggen. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda mitt i ungnen i 200° i ca 25 minuter tills pannkakssmeten stelnat.
  2. Fyllning: Stjälp upp pannkakan på en bakpappersklädd plåt. Låt den kallna. Bred på färskost och lägg på laxskivor och spenat. Smula över fetaosten och rulla ihop som en rulltårta. Rullen kan värmas i ugn inför servering ca 5-10 minuter i 250° . Den kan också serveras kall. Garnera gärna med små klickar spritsad färkost och finhackad gurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.