En glutenfri bakelse eller kaka, går lätt att göra laktosfri.
Instruktioner
- ugn 225 grader
- Sätt på ugnen och klä en ugnssäker form, 20x30 cm, med bakplåtspapper. Smörj också papperet för säkerhets skull så att du är säker på att pannkakan släpper underlaget.
- Värm fettet i en kastrull och fräs samman med mjölmixen. Späd med mjölken i omgångar och låt koka samman.
- Dra kastrullen från värmen och blanda i de uppvispade äggen och sockret.
- Skrapa ned smeten i formen och grädda mitt i ugnen till lagom färg, 25-30 minuter. Låt pannkakan svalna av och stjälp upp den på fat.
- Vispa grädden och blanda med sylten. Bred ut syltgrädden i ett jämnt lager över pannkakan och rulla ihop. Skär upp i bitar så som du ser på bilden.
Publicerat den
31 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar