Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkaksstubbar med rökt lax och sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Gott till festen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka sparrisen och låt den kallna. Tina eller ta fram pannkakorna. Bred färskost på ena sidan.
  2. Täck med spenatblad och laxskivor. Lägg en sparris i mitten. Rulla ihop pannkakan och låt den ligga kallt med skarven nedåt till servering.
  3. Dela varje pannkaka i 3-4 bitar och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matnjutaren 12 maj 2008

    Blir lika GLAD varje gång jag hittar nåt smarrigt med fisk! :D "galen" i fisk är vi! ;)) Tack..igen! :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.