Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Papadums med lime- och mangoyoghurtdip

(1 kommentar)  
Skriv ut

Indiskt tunnbröd, klart för gräddning, finns på den asiatiska hyllan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa yoghurt, chutney, limeskal och limesaft i en mixer. Smaka av med salt. Ställ kallt.
  2. Grädda papadumsen, två och två, på en tallrik i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), ca 2 min. Lägg dem undan för undan på galler.
  3. Servera papadumsen och dippen till välkomstdrinken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ica86 28 april 2013

    Gott men inte till papadums hellre naan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.