- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Eget "meck" i köket, men testa er fram vad som passar er i mängd av basilika och fetaost. Jag föredrar parpadellen (eller den som är likadan men heter annat) för den har en kortare koktid, vilket är bra när man har bråttom.
Instruktioner
- Sätt på vattnet för pastan.
- Skär köttet i tunna tunna skivor, det ska vara ca 2-3 cm långa max och ca 1 ½ - 2 cm breda. Krydda med salt och vitpeppar. Hacka löken, sedan basilikan och dela körsbärstomaterna på mitten.
- Häll i pastan i vattnet
- Stek upp löken i lite margarin, lägg i köttet och låt det få lite färg. Tillsätt matlagningsgrädden och smula ner fetaosten,låt det stå och sjuda i ca 5 minuter. Tillsätt lite mer salt och svartpeppar efter smak. Lägg i basilikan och låt den ligga i någon minut så den ger lite smak, fyll på med mer basilika om du så önskar, likaså med fetaosten.
- En minut innan du häller av vattnet på pastan, lägger du i de delade körsbärstomaterna, så de bli lite varma.
Publicerat den
2 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super!!!