Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappa Agis mozzarellasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Husmorsornas kök.... Det är viktigt att rätten serveras à la minute! Om osten får smälta blir det bara en enda seg spindelvävshärva av såsen. /Emma Receptet kommer från boken Husmorsorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pennepastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Hacka löken.
  3. Hetta upp olja och smör i en stor kastrull och smula ner buljongtärningarna. Lägg i löken och sockret och låt det fräsa lite.
  4. I med tomaterna som du mosar med en gaffel och sedan sambal oelek och tabasco. Låt det puttra tillsammans i 10 minuter innan du kör på med grädde och salvia som du smular i.
  5. Koka lite till. Smaka av. Pressa ner vitlöken i såsen.
  6. Ta kastrullen från spisen och blanda i osten. Ät såsen med pastan direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • iccis 12 december 2010

    Väldigt gott för både stora och små, och så enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.