Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappa Jans isterbandslåda med tomat och persilja

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god låda som vi ofta åt hemma hos oss när jag växte upp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den kokta potatisen i mindre bitar och lägg i botten på en ugnsfast form. Salta och peppra efter smak. Skär isterbanden i cm-stora skivor och lägg dem ovanpå potatisen i formen. Dela cocktailtomaterna och lägg halvorna mellan korvskivorna. Toppa anrättningen med färsk hackad persilja och grädda i ugnen i 225 grader tills pannan fått fin färg, ca 30 minuter.
  2. Servera gärna med inlagda rödbetor eller stekta ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.