Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappardelle med lax- och räksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig, elegant och toppad med gremolata som sätter extra smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop gremolatan.
  2. Skär laxen i bitar. Blanda grädde, vin, fond, cayennepeppar och majsstärkelse i en kastrull och koka upp. Tillsätt laxen och låt koka 2-3 minuter. Rör ner räkorna.
  3. Häll såsen över den nykokta pastan och strö över gremolata.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.