Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappardelle med ragù di manzo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Gott även med ris eller potatis(mos)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Halvera pepparn och ta bort fröna, tvätta och skiva i halva ringar. Skiva de skalade morötterna i fyrkanter. Tvätta kryddorna och skaka bort vattnet. Värm oljan i en gryta, stek köttet. Stek löken, vitlöken, morötterna, pepparn, salvia, rosmarin. timjan och lagerbladen i en stekpanna, häll över köttet. Smaka av med salt och peppar. Häll i tomatpurén och stek med en kort stund. Häll i vinet och låt allt koka upp. Tillsätt tomaterna och låt putra i ca 2,5 timme. Rör om lite då och då.
  2. Koka pastan enligt anvisning. Ta ut kvistarna ur grytan. Raspa osten och servera allt tillsammans.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.