Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappardelle med valnötssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ur kokboken "Italiensk afton - maten - kulturen - musiken" av Ann-Louice Dahlgren

Ingredienser

Instruktioner

Rosta valnötterna i torr panna ett par minuter under omrörning tills de får lite färg. Låt svalna och hacka dem fint för hand eller i matberedare. Blanda nöthacket med den hackade persiljan och pressa i en vitlöksklyfta. Rör i det mjuka smöret. Tillsätt olivoljan och rör till en jämn smet. Häll i grädden och slutligen den rivna osten. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda valnötssåsen med den varma pastan i serveringsskålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.