Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas fiskgratäng

(2 kommentarer)  
Pappas fiskgratäng Pappas fiskgratäng
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag lagade denna rätt en eftermiddag med de ingredienser jag hade hemma och det blev riktigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Fördela fisken i en ugnsfast form. Fördela räkor och kräftstjärtar över fisken. Skala och skiva löken. Schalottenlökarna skalas och fördelas tillsammans med löken över fisk/skaldjuren. Dela citronen och pressa ur saften från en halvan. Häll över citrosaft och hummerfond över fisk/skaldjursblandningen. Lägg i en klick smör, salta och peppra, och sätt in formen i ugnen. Låt fisken sjuda i ugnen ca 20 min. Ta ut formen och fördela osten så att det blir ett osttäcke över fisk/skaldjursblandningen. Sätt in i ugnen och gratinera ca 10 min. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • evaldo 11 mars 2008

    Jag har testat ditt recept, det var gott. Sen har jag jagt in bilder om du nte misstycker Yngve

  • evaldo 11 mars 2008

    Jag råkade lägga in en fel bild, kan du ta boirt den?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.