Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pappas rabarberpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

ät den varm med vaniljglass eller kall med vaniljsås...SÅ HIMMLA GOTT

Ingredienser

Instruktioner

skala ev rabarberna, dela dem i småbitar.Lägg i smord pajform, ca 24cm i diameter. Blanda socker med potatismjöl och strö blandningen över rabarberna. Täck formen med aluminiumfolie och grädda i 15-20 min mitt i 175graders ugn. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt smält, svalnat smör, rör i de torra ingredienserna. Bred smeten över rabarberna och grädda i 25-30 minuter i samma ugnsvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.